Εγκεφαλικό υπέστη ο Ian Paice των Deep Purple

Οι πρώτες συναυλίες των Deep Purple που έχασε από την ίδρυσή τους το 1968 μέχρι σήμερα

17/06/2016 @ 19:38

Έπειτα από τις ακυρωθείσες συναυλίες συναυλίες των Deep Purple σε Σουηδία και Δανία αυτήν τη βδομάδα, ο θρυλικός ντράμερ Ian Paice αποκάλυψε πως ο λόγος ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο ίδιος.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ιδίου, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, DeepPurple.com.

«Προς όσους περίμεναν να δουν τους Deep Purple στην Σουηδία και την Δανία αυτήν την εβδομάδα, θα ήθελα να σας αποκαλύψω τον λόγο που δεν ήταν δυνατό να διεξαχθούν αυτές οι συναυλίες και να δώσω τέλος στις φήμες.

Το πρωί της 14ης Ιουνίου ξύπνησα και αισθανόμουν την δεξιά πλευρά του σώματός μου μουδιασμένη και δεν μπορούσα να ελέγξω το δεξί μου χέρι και τα δάχτυλα. Οπότε, πήγα στο νοσοκομείο και η διάγνωση ήταν «μίνι εγκεφαλικό» ή αλλιώς TIA (transient ischemic attack). Το προσωπικό του νοσοκομείου της Στοκχόλμης ήταν φοβερό και ξεκίνησε τη θεραπεία μου άμεσα.

Μετά την μαγνητική τομογραφία και την ακτινογραφία, φάνηκε πως δεν υπάρχει σοβαρή ή μόνιμη βλάβη. Αυτήν τη στιγμή, απλά αισθάνομαι λίγο μουδιασμένη τη δεξιά πλευρά του προσώπου μου και ένα γαργαλητό στο δεξί μου χέρι. Η επιδεξιότητα στο χέρι επιστρέφει με γρήγορους ρυθμούς και αναμένεται να συνεχίσω την περιοδεία τον ερχόμενο μήνα.

Τώρα, έχω ένα σετ από χάπια που πρέπει να παίρνω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξανασυμβεί!

Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παίξω για εσάς.

Και λυπάμαι και για μένα!

Αυτές είναι οι πρώτες συναυλίες των Deep Purple που χάνω από την ίδρυσή τους το 1968.

Ευχαριστώ όλους όσους δείξανε το ενδιαφέρον τους και έστειλαν τις ευχές τους.»

  • SHARE
  • TWEET