Και ο ντράμερ των Smashing Pumpkins «βλέπει» reunion μέσα στο 2018

Τα μέλη του αυθεντικού lineup ανέβηκαν τελευταία φορά μαζί στην σκηνή το 1999

29/06/2017 @ 16:09

Και ο Jimmy Chamberlin, ντράμερ των Smashing Pumpkins, υπονόησε (άλλη μια φορά) μια επικείμενη επανένωση του αυθεντικού lineup και μάλιστα, μέσα στο 2018.

Το ιδρυτικό μέλος και ο βασικός συνθέτης, Billy Corgan, περιοδεύει βέβαια κάτω από το όνομα του συγκροτήματος για πολλά χρόνια, με μια άλλη ομάδα μουσικών. Ο Chamberlin ανέκτησε την θέση του πίσω από τα ντραμς δυο χρόνια πριν.

Ο ίδιος ο Corgan επιβεβαίωσε πέρσι το καλοκαίρι πως οι φιλικές σχέσεις του με τα την μπασίστρια D'Arcy Wretzky είχαν επανορθωθεί, έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες απουσίας επικοινωνίας μεταξύ τους. Με τον Chamberlin να έχει επιστρέψει ήδη στο συγκρότημα και τον κιθαρίστα James Iha να τους συνοδεύει επί σκηνής για πρώτη φορά σε δεκαέξι χρόνια στις αρχές του 2016, το ολοκληρωμένο reunion του αυθεντικού lineup του σχήματος δεν φαντάζει πλέον απίθανο.

Ο Chamberlin μάλλον επιβεβαίωνει κι αυτός τις φήμες περί επανένωσης, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Justin Kaufmann του ραδιοφωνικού σταθμού WGN Radio του Σικάγο.

«Συζητάμε για να παίξουμε του χρόνου με το συγκρότημα και κάποιος με ρώτησε, ξέρεις, ‘Πώς είναι να προσπαθείς να συντονιστείς με κάτι τέτοιο;’», δήλωσε ο ντράμερ. «Απάντησα πως είναι σαν το "Grumpy Old Men 3", μόνο που υπάρχουν τέσσερις γκρινιάρηδες γέροι και ο ένας είναι γυναίκα! (γέλια) Οπότε... Έτσι έπρεπε να είναι.»

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης.

Οι Smashing Pumpkins έπαιξαν τελευταία φορά με το αυθεντικό lineup τους στις 24 Απριλίου του 1999, στο Λος Άντζελες.

  • SHARE
  • TWEET