Dropkick Murphys με support έναν …αγώνα πυγμαχίας

Ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας τους στην Αμερική κρύβει εκπλήξεις

23/05/2018 @ 11:12

Είναι ευρέως διαδεδομένο πως τα μεγάλα συγκροτήματα χρησιμοποιούν άλλες μικρότερες μπάντες σαν opening acts των περιοδειών τους.

Για ακόμη μια φορά, όμως, οι Dropkick Murphys αναμένεται να πρωτοτυπήσουν καθώς στον τελευταίο σταθμό της καλοκαιρινής τους περιοδείας, στο New Hampshire της Αμερικής, θα συμπεριλάβουν και μερικούς …αγώνες πυγμαχίας.

Υπεύθυνος για όλα είναι ο τραγουδιστής και μπασίστας του συγκροτήματος, Ken Casey, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προώθηση και την διοργάνωση αγώνων πυγμαχίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρει:

«Ο Danny O’ Connor (σ.σ. γνωστός Αμερικάνος, επαγγελματίας πυγμάχος) είναι φίλος και κάποια στιγμή σκέφτηκα πως θα μπορούσα να τον βοηθήσω στο επικοινωνιακό κομμάτι. Το ένα έφερε το άλλο και κάποια στιγμή άρχισα να διοργανώνω και να προωθώ τους αγώνες του. Ήταν μια πρόκληση για εμένα, κάτι που με πήγε πίσω στις πρώτες μέρες των Dropkick Murphys, όταν μοίραζα φυλλάδια προσπαθώντας να διαφημίσω τις συναυλίες μας».

Και συνεχίζοντας:

«Στο New Hampshire θα μας ανοίξει ένας αγώνας πυγμαχίας μεταξύ των Mark "Bazooka" DeLuca και Walter "Two Guns" Wright. Η υπόλοιπη μέρα θα συνεχίσει να εναλλάσσει συγκροτήματα και αγώνες πυγμαχίας». 

  • SHARE
  • TWEET