Ο Don Dokken αποκαλύπτει

Ποια έκπληξη ετοιμάζει για τις συναυλίες με το κλασικό Dokken lineup και ποιο θα είναι το μέλλον του reunion

01/09/2016 @ 13:56

Το κλασικό lineup των Dokken, δηλαδή οι Don Dokken, George Lynch, Jeff Pilson και 'Wild' Mick Brown ετοιμάζονται να ξανανέβουν μαζί στην σκηνή, για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες.

Θα δώσουν πέντε συναυλίες στην Ιαπωνία, αρχής γενομένης με την εμφάνιση στις 5 του Οκτώβρη, και θα κάνουν την αρχή με ένα warmup show στις ΗΠΑ, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Έκτος από τα γνωστά αγαπημένα, οι θαυμαστές της μπάντας μπορεί να βρεθούν στην ευχάριστη θέση να ακούσουν πρώτοι και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. 

Σε συνέντευξή του στο Billboard, ο Don Dokken αποκάλυψε ότι γράφουν νέο τραγούδι: «Ο George κι εγώ είχαμε κάποιες μουσικές ιδέες και τις στείλαμε στον Mick, ο οποίος έγραψε τους στίχους. Και μιας και ο Jeff (από τους Foreigner) είναι για λίγο σπίτι και εκεί υπάρχει στούντιο, θα πάμε εκεί να κάνουμε ένα brainstorming και να καταλήξουμε κάπου συλλογικά. Πιστεύουμε ότι θα ήταν ωραίο να προσθέσουμε κι ένα νέο τραγούδι και να το κάνουμε όλο αυτό πιο ενδιαφέρον».

Όσοι όμως ήλπιζαν σε μια επέκταση της μίνι περιοδείας θα απογοητευτούν, καθώς ο Dokken ξεκαθάρισε ότι θα δώσουν μόνο τις προκαθορισμένες λίγες συναυλίες.

«Ο μάνατζέρ μου κάθε μέρα έχει και μια πρόταση που ακολουθείται συνήθως από μεγάλα χρηματικά ποσά για να παίξουμε σε φεστιβάλ το επόμενο καλοκαίρι, ανά την υφήλιο. Πρέπει να αρνηθώ, γιατί αγαπώ την μπάντα που έχω τώρα, είμαστε μαζί 13 χρόνια και δεν θέλω να πληγώσω το όνομά της. Συν του ότι αν συνεχίσουμε, μπορεί να ανοίξουν παλιές πληγές και δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω αυτό.»

Και κλείνει με μια ισοπεδωτική παρομοίωση: «Είναι ωραίο όταν ένας γάμος έχει αποτύχει να λες ‘Θα είμαι ξανά με την πρώην μου’ - για μια βδομάδα ή έξι μήνες, ίσως... Αλλά μετά, τα τραύματα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους».

  • SHARE
  • TWEET