Jacoby Shaddix των Papa Roach και Disturbed διασκευάζουν "Killing In The Name"

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι επί σκηνής διασκευές

25/05/2016 @ 11:40

O Jacoby Shaddix των Papa Roach βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τους Disturbed στο φεστιβάλ "Rock On The Range" στο Ohio. Μαζί διασκεύασαν το "Killing In The Name" των Rage Against The Machine.

Οι Disturbed βρίσκονται σε περιοδεία με ένα setlist το οποίο παρουσιάζει αρκετές διασκευές σε «κλασσικά» κομμάτια.

Οι fan του συγκροτήματος έχουν την ευκαιρία να τους ακούσουν να διασκευάζουν το "The Sound Of Silence" των Simon And Garfunkel, το δισκογραφημένο "Land Of Confusion" των Genesis και ένα medley που περιλαμβάνει το "Closer" των Nine Inch Nails, το "I Still Haven't Found What I'm Looking For" των U2, το "Baba O'Riley" των Who και το "Killing In The Name".

«Έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ ωραίο να παίρνεις μερικά "μεγάλα" κομμάτια, να ανεβαίνεις στη σκηνή και να τα διασκευάζεις ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε συγκροτήματα που σε έχουν σημαδέψει», δηλώνει ο κιθαρίστας των Disturbed, Dan Donegan σε συνέντευξή του.

Και συνεχίζει: «Σε αυτή την περιοδεία έχουμε ένα πολύ μεγάλο set και είναι πολύ ευχάριστο και χαλαρωτικό να ξεφεύγεις για λίγο παίζοντας μερικές διασκευές, βάζοντας τον κόσμο να τραγουδήσει και κάνοντας τον να νοιώθει μέρος του show».

Να υπενθυμίσουμε πως ο έκτος δίσκος των Disturbed με τίτλο "Immortalized" κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο.

Δείτε εδώ τους Disturbed μαζί με τον Jacoby Shaddix να διασκευάζουν το "Killing In The Name".

  • SHARE
  • TWEET