Καινούριο τραγούδι για τους Dimmu Borgir

Το "Interdimensional Summit" θα συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο τους, "Eonian"

24/02/2018 @ 16:33

Για τους φαν των Dimmu Borgir είναι σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον τελευταίο του δίσκο, αφού έχουν περάσει 8 χρόνια από το "Abrahadabra". Χτες έδωσαν στη δημοσιότητα το καινούριο κομμάτι τους, "Interdimensional Summit", το οποίο θα ανήκει στον καινούριο δίσκο, "Eonian", που θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου από την Nuclear Blast.

Ο frontman, Shagrath, είπε για τον δίσκο:

«Κάποια τραγούδια είναι έτοιμα από το 2012. Ο καθένας μας γράφει ξεχωριστά κομμάτια, χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί. Μετά την πάροδο περίπου δύο χρόνων, μαζευτήκαμε για να δούμε όλοι μαζί τις ιδέες μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με το υλικό που έχουμε. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο, γιατί όλοι μας έχουμε διαφορετικά γούστα και γνώμες, αλλά αυτό είναι που το κάνει ενδιαφέρον για τον ακροατή. Να μην ξέρει τι τον περιμένει στην επόμενη γωνία.»

Ο κιθαρίστας, Silenoz, πρόσθεσε:

«Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να προσεγγίσουμε το "τέρας" και να το ξυπνήσουμε σιγά σιγά. Και με το "τέρας" εννοώ την έμπνευση και την τέχνη. Πρέπει να μπορούμε να ελέγξουμε τον εγωισμό μας και να δούμε το υλικό που έχουμε από τη μεριά του ακροατή. Το ιδανικό είναι να προσθέτουμε πράγματα στις εμπνεύσεις που έχουμε και όχι να κόβουμε. Είναι δύσκολο όταν κόβουμε κομμάτια από τις ιδέες μας γιατί είναι σαν παιδιά μας. Πρέπει να μπορούμε να ελέγξουμε τους εαυτούς μας για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Dimmu Borgir - Eonian

  • SHARE
  • TWEET