Το Rocking σε στέλνει στη συναυλία των Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso UFO

Διεκδικείστε μονές προσκλήσεις για το live του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου στο Fuzz Club

20/09/2017 @ 12:57

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε στο Fuzz Live Music Club, τους θρυλικούς Acid Mothers Temple & The Melting Paraiso UFO, με μοναδικό σκοπό την... διεύρυνση του νου!
Από τις κορυφαίες ακραίες μπάντες της psychedelic rock σκηνής των 20 τελευταίων ετών,  οι Acid Mothers Temple είναι απλά αδύνατο να συγκριθoύν με οτιδήποτε άλλο. Ο κατακλυσμικός συνδυασμός ψυχεδελικών ξεσπασμάτων, παραμόρφωσης, αυτοσχεδιασμού και αγνής rock 'n' roll έκστασης από τους πέντε Ιάπωνες, είναι μοναδικός.


Το Rocking.gr σας προσφέρει μονές προσκλήσεις για τη συναυλία!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι νικητές θα λάβουν μήνυμα ειδοποίησης την ίδια μέρα.


Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Chickn, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και ανερχόμενα σύνολα της εγχώριας σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 19 ευρώ (μονό) και 35 ευρώ (διπλό - περιορισμένος αριθμός). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 22 ευρώ. Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο fuzzclub.gr και το viva.gr

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος / τηλ. 210 3450817 / fuzzclub.gr). Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.
Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET