Devin Townsend: «Οι Strapping Young Lad έκαναν κακό στην υγεία μου»

Ο Καναδός εξηγεί τον νέο τρόπο δουλειάς που δοκίμασε για τον επερχόμενο δίσκο των Devin Townsend Project

03/08/2016 @ 18:02

Οι Devin Townsend Project, το μουσικό όχημα του Καναδού μουσικού και παραγωγού Devin Townsend, θα κυκλοφορήσουν το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους, "Transcendence", στις 2 του Σεπτέμβρη.

Ο διάδοχος του διπλού "Z2" του 2014 βρίσκει τον πολυβραβευμένο και συνήθως συγκεντρωτικό Townsend να εξερευνά έναν νέο και επαναστατικό γι' αυτόν τρόπο σύνθεσης και εργασίας, συνεργαζόμενο με ολόκληρο το σχήμα σε κάθε στάδιο παραγωγής του δίσκου.
    
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Όπως συνέβη και με τους Strapping Young Lad, έτσι και με τους DTP «ξέμεινα από βενζίνη»... Βέβαια, αυτό που είναι τελείως διαφορετικό έγκειται στο ότι οι Strapping έκαναν κατά βάση κακό στην υγεία μου ενώ οι DTP όχι, έτσι αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να πιέσω τον εαυτό μου να βγει από το comfort zone του και να πειραματιστεί με εμπειρίες ζωής και οπτικές άλλων. Και το έκανα. Θεωρώ ότι ο δίσκος είναι διαφορετικός από παλιότερο υλικό, αλλά είναι πραγματικά καλός».

Το artwork για το "Transcendence" φιλοτέχνησε και πάλι ο Anthony Clarkson, με τον οποίο ο Devin συνεργάζεται αρκετά χρόνια.

Οι Devin Townsend Project θα περιοδεύσουν για την "Transcending The Coma Tour" αυτό το φθινόπωρο με τους Between The Buried And Me και τους Fallujah.

  • SHARE
  • TWEET