«Δεν θέλω να παίξω με τον Axl Rose»

Ο πρώην ντράμερ των AC/DC αποκάλυψε και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας

31/08/2016 @ 11:36

Ο Phil Rudd σε πρόσφατες δηλώσεις του, στο Bay Of Plenty Times, δήλωσε -για ακόμα μια φορά- πως ανά πάσα στιγμή θα επέστρεφε στους AC/DC αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθεί να
συγκεντρωθεί στη σόλο δουλειά του.

«Aν ο Angus θέλει να παίξω, αυτό είναι ξεκάθαρα δική του δουλειά... Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να παίξω με τον Axl Rose. Δεν μπορώ να θέσω θέμα σύγκρισης...» ήταν τα λόγια του 62χρονου, ο οποίος δεν θέλησε να διευκρινίσει τι εννοεί.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως πρόσφατα υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά είναι καλά. «Αισθάνθηκα περίεργα και πονούσα στο στήθος. Η οικιακή βοηθός με πήγε στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν πως είχα υποστεί σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και έπρεπε να εγχειριστώ άμεσα. Πήγα να πάρω τσιγάρα, αλλά περπάτησα αρκετά χωρίς αυτοκίνητο. Γύρισα σπίτι, πήρα την Ferrari και ξαναπήγα στο νοσοκομείο. Ολα καλά, είμαι ξανά έτοιμος να ροκάρω!»

Ο Rudd προσθέτει. «Εχω ακόμα όλα τα ακριβά αυτοκίνητά μου, αλλά πλέον είμαι άλλος άνθρωπος. Με ενδιαφέρει η οικογένεια και η μουσική μου πια». Ο μουσικός θα επισκεφτεί την Ευρώπη σε λίγες εβδομάδες για να προωθήσει το δίσκο του  "Head Job", καθώς η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μετά τις δικαστικές του περιπέτειες, έληξε.

  • SHARE
  • TWEET