Στα σκαριά το νέο άλμπουμ των Deftones

«Υπάρχουν 6-7 δυνατά κομμάτια έτοιμα», δήλωσε ο Chino Moreno

14/05/2018 @ 15:40

O Chino Moreno των Deftones δήλωσε σε συνέντευξη του ότι ετοιμάζεται το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και είναι έτοιμα 6-7 κομμάτια.

«Είναι έτοιμα έξι ή επτά δυνατά κομμάτια, τα οποία όμως μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι ακόμα πιο έντονο. Αυτό με αγχώνει βέβαια, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ υπεύθυνος για αυτά, είναι προϊόντα συνεργασίας.

Πιστεύω ότι όλοι μας οι δίσκοι είναι κάρτ-ποστάλ των φάσεων που περάσαμε σαν συγκρότημα. Στο "Adrenaline" του 1995 ήμασταν παιδιά, στο "White Pony" είχαμε ωριμάσει λίγο...

Κάθε δίσκος εκπέμπει διαφορετικά συναισθήματα, γιατί ο καθένας ανήκει σε διαφορετική εποχή. Τώρα μεγαλώσαμε λίγο, αλλά εξακολουθούν να μας αρέσουν τα riff και οι δυνατές μελωδίες.»

Ο Moreno τόνισε επίσης ότι ο κιθαρίστας Stephen Carpenter θα συμμετέχει πιο ενεργά στον καινούριο δίσκο, σε σχέση με το τελευταίο άλμπουμ τους, "Gore".

«Πραγματικά θέλουμε ο Steven να έχει μεγάλο ρόλο σε όλους τους δίσκους μας, αλλά στην περίπτωση του "Gore", αυτό δεν ήταν δυνατό. Δεν είχε να κάνει με τους Deftones, αλλά με προσωπικά του ζητήματα. Το θετικό είναι ότι τώρα γράφουμε όλοι μαζί τα κομμάτια, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το πως γράφτηκε το "Gore"».

 

  • SHARE
  • TWEET