Μια μπύρα και για τους Def Leppard

Ακολουθούν το παράδειγμα των Iron Maiden, Motorhead, AC/DC και άλλων

15/05/2018 @ 09:52

«Πιστεύω ότι δεν θα ήμουν στους Def Leppard αν δεν υπήρχε μπύρα», δήλωσε ο ντράμερ Rick Allen, ανακοινώνοντας παράλληλα την συνεργασία του συγκροτήματος με την Elysian Brewing Company στο Seattle. Όπως έκαναν και πολλά άλλα συγκροτήματα, οι Def Leppard θα κυκλοφορήσουν την Leppard Pale, η οποία θα είναι διαθέσιμη για το κοινό από τις 23 Μαΐου.

Ο Joe Elliott, σχετικά με την μπύρα, δήλωσε:

«Έχει υπέροχη γεύση και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα συμμετείχα σε καμία συνέντευξη αν δεν ίσχυε αυτό. Δεν θα την πίνουμε επειδή έχει πάνω το όνομα μας. Για τον ίδιο λόγο δεν φοράμε και μπλουζάκια με το logo μας».

Ο Joe Bisacca, από την Elysian Brewing Company, σχολίασε:

«Σκεφτήκαμε να φτιάξουμε αυτή την μπύρα για να γιορτάσουμε την πορεία της μπάντας αλλά και της δικιάς μας. Ενώσαμε το γεμάτο σώμα των βρετανικών ζύθων με το έντονο άρωμα του λυκίσκου που χαρακτηρίζει τις αμερικάνικες μπύρες. Είναι μία μπύρα που μπορείς να την πίνεις όλο το βράδυ».

Το συγκρότημα αποφάσισε ότι η διάθεση της Leppard Pale θα γίνεται στις συναυλίες τους, αλλά και σε μαγαζιά, όπως μπυραρίες και εστιατόρια, σε κάθε πόλη που θα παίζουν.

Μπορείτε να δείτε το trailer που φτιάχτηκε για την παρουσίαση της μπύρας εδώ.

Leppard Pale

  • SHARE
  • TWEET