Deep Purple και Carcass ανάμεσα στα «θύματα της καραντίνας»

Αναβολή νέων κυκλοφοριών από αρκετούς καλλιτέχνες

06/04/2020 @ 18:02

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που αναβάλλουν τις προγραμματισμένες νέες κυκλοφορίρες τους, συνέπεια της καραντίνας και του εκτεταμένου lockdown.

Οι Deep Purple είχαν προγραμματίσει για τις 12 Ιουνίου την κυκλοφορία του "Whoosh!", έχοντας μάλιστα διαθέσει πριν από δύο περίπου βδομάδες το πρώτο single "Throw My Bones".

Πλέον, εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης και των εταιρειών διανομής, μεταθέτουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ για τον Αύγουστο.

Οι Βρετανοί θρύλοι του κλασικού ροκ πρόκειται να εμφανιστούν στις 6 Ιουνίου στο Terra Vibe, στην 25η επέτειο του Rockwave Festival, μαζί με τους Opeth.

Οι επίσης Βρετανοί πιονέροι του ακραίου metal Carcass, επρόκειτο να κυκλοφορήσουν στις 7 Αυγούστου το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Torn Arteries", έχοντας ήδη διαθέσει το single "Under The Scalpel Blade".

Με πρόσφατη ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν πως δεν υπάρχει περίπτωση η νέα τους δουλειά να βρεθεί στην αγορά την προγραμματισμένη ημερομηνία, καθώς τα εργοστάσια κατασκευής δίσκων έχουν κλείσει και η εταρεία διανομής βρίσκεται σε αναμονή λόγω των εξελίξεων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, όπου μπορείτε να δείτε τις επικαιροποιημένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις νέες δουλειές των πλέον εμπορικών ονομάτων, η αδυναμία υλοποίησης της προβλεπόμενης προώθησης και το κλείσιμο πολυκαταστημάτων όπως το HMV στην Βρετανία έχουν συμβάλει μεταξύ άλλων στην διαμόρφωση της παρούσας κατάστασης.

Υπενθυμίζουμε τέλος, πως η Record Store Day 2020 έχει μετατεθεί ήδη για τις 20 Ιουνίου, ενώ αρχικά τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία επρόκειτο να πραγματοποιήσουν την ετήσια γιορτή τους το μεθεπόμενο Σάββατο.

  • SHARE
  • TWEET