Rob Halford, Dee Snider, Matt Sorum και Chris Fehn στο σόλο άλμπουμ του Phil Campbell

«Δεν πρόκειται να μοιάζει εντελώς με Motorhead»

26/06/2017 @ 19:01

Ο Phil Campbell μίλησε στο Σουηδικό περιοδικό Rock Sverige για το στάδιο προετοιμασίας του πολυαναμενόμενου σόλο άλμπουμ του, στο οποίο και θα συμμετέχουν ως καλεσμένοι ο Rob Halford των Judas Priest και ο Chris Fehn των Slipknot.

«Ο Dee Snider των Twisted Sister θα κάνει κάποια από τα φωνητικά. Ο Benji [Webbe] των Skindred τα ολοκλήρωσε. Είμαι πραγματικά τυχερός που τέτοιοι άνθρωποι ασχολούνται με τον δίσκο. Ο Matt Sorum (ο πρώην ντράμερ των Guns N' Roses και των The Cult) θα κάνει κι αυτός ένα τραγούδι, το ηχογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα.»

Ο για πάνω από τρεις δεκαετίες κιθαρίστας των Motörhead δήλωσε σχετικά με το ύφος της νέας κυκλοφορίας: «Δεν πρόκειται να είναι ότι περιμένει ο κόσμος. Παίζω πιάνο σε μερικά τραγούδια. Δεν ξέρω κιόλας, μιας και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Έχω να ακόμα να γράψω έξι τραγούδια, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να μοιάζει εντελώς με Motörhead. Μετά από πολλά χρόνια, είναι ωραία να μπορώ να κάνω επιτέλους ό,τι θέλω».

Ο Campbell αυτήν την περίοδο εμφανίζεται με τους τρεις γιους του και τον τραγουδιστή Neil Starr ως Phil Campbell And The Bastard Sons, σχήμα που πρόσφατα υπέγραψε κι αυτό με την Nuclear Blast.

  • SHARE
  • TWEET