Οι Deaf Radio επιστρέφουν με το νέο τραγούδι "Astypalea"

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, "Alarm"

05/06/2019 @ 14:26

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο "Alarm" και έχοντας καταφέρει στο μεσοδιάστημα να καθιερωθούν ως ένα από τα σημαντικότερα και ταχύτερα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής κιθαριστικής σκηνής, οι Deaf Radio, κάνουν την επιστροφή τους με το "Astypalea", την πρώτη σύνθεση της νέας εποχής του συγκροτήματος.

Ακούστε το εδώ.

H ίδια η μπάντα λέει για το τραγούδι: «Γραμμένο κυριολεκτικά πάνω στους τρούλους των εκκλησιών της Αστυπάλαιας το καλοκαίρι του 2017, το κομμάτι αυτό είναι η πρώτη σύνθεση της μετά "Alarm" περιόδου και σε εμάς τουλάχιστον φαντάζει ως ένα τραγούδι γραμμένο για να παίζεται ζωντανά και να ακούγεται δυνατά! Αν θέλετε να μπείτε στον συναισθηματικό λαβύρινθο στον οποίον περιηγούμαστε ως μπάντα αυτήν την στιγμή, οι στίχοι και η μουσική του θα σας δείξουν σίγουρα τον δρόμο!»

Με δύο sold-out εκδόσεις βινυλίων, εκατοντάδες χιλιάδες digital ακροάσεις, εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ δίπλα σε ονόματα όπως οι The Killers, The Kills, All Them Witches και Planet Of Zeus, οι Deaf Radio έκλεισαν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, τον κύκλο του "Alarm", πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή τους περιοδεία διάρκειας 40 ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας εμφανίστηκαν σε περισσότερες από 35 πόλεις φτάνοντας μέχρι και το Λονδίνο. Ο δισκογραφικός διάδοχος του "Alarm" (στον οποίον θα συμπεριλαμβάνεται και το "Astypalea"), αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019.

Deafradio - Astypalea

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς συναυλιακές και δικσκογραφικές εξελίξεις:

Facebook

Bandcamp

Spotify

Instagram

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET