Ο «Δούκας» κρυβόταν κάτω από τραπέζια όταν έβλεπε τον… James Bond

Η αλλόκοτη φιλία του David Bowie με τον Roger Moore στα τέλη της δεκαετίας του ‘70

27/09/2017 @ 10:52

Μια ιδιαίτερη ιστορία μιας αλλόκοτης φιλίας από τη δεκαετία του ’70, προέκυψε στην παρουσίαση του βιβλίου "David Bowie: A Life".

Ο συγγραφέας Dylan Jones αποκάλυψε τις ιδιαιτερότητες της σχέσης του David Bowie με τον πρωταγωνιστή των ταινιών James Bond της εποχής, Roger Moore, όταν, οι δυο τους, για ένα χρονικό διάστημα βρεθηκαν γείτονες στην Ελβετία.

«Ο Bowie μετακόμισε στην Ελβετία, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, για να αποφύγει την βρετανική φορολογία και τους εμπόρους ναρκωτικών. Ζούσε σε ένα τεράστιο σπίτι λίγο έξω από τη Γενεύη χωρίς να γνωρίζει κανέναν εκεί».

Και συνεχίζοντας:

«Ένα απόγευμα χτύπησε το κουδούνι το σπιτιού. Ο Roger Moore χαιρέτησε και κάθισε στο σαλόνι του "Δούκα". Ήπιαν μερικά ποτά, δείπνησαν με τον Moore να ξετυλίγει ιστορίες γύρω από τα γυρίσματα των ταινιών James Bond. Πέρασαν και οι δυο μια εξαιρετική βραδιά».

Ολοκληρώνοντας την ιστορία:

«Την επόμενη μέρα, όμως, κατά τις 5.30 το απόγευμα ο Roger Moore ξαναβρέθηκε στο  σπίτι του David Bowie. Με τον αέρα του James Bond, κάθισε στον καναπέ, παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ και ξεκίνησε τις ίδιες ιστορίες. Μετά από δυο βδομάδες συνεχών, απογευματινών  εμφανίσεων ο Bowie κρυβόταν ...κάτω από το τραπέζι της κουζίνας όταν έβλεπε τον Moore στο κατώφλι της εξώπορτάς του, για να αποφύγει την παρέα του».

  • SHARE
  • TWEET