Ο Dave Lombardo στα ντραμς των αναγεννημένων Misfits

Ο πρώην ντράμερ των Slayer επιβεβαιώνει τη συνεργασία

30/08/2016 @ 12:11

Ο Dave Lombardo, ιδρυτικό μέλος των Slayer θα είναι ο ντράμερ των Misfits στην επικείμενη περιοδεία του συγκροτήματος στα πλαίσια της επανένωσής του.

Ο Αμερικανο-Κουβανός ντράμερ επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην αναμορφωνμένη μπάντα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Οι Misfits δημιούργησαν την horror punk attitude και επηρέασαν ουσιαστικά το μοντέρνο rock, το punk και το metal. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση και μεγάλη τιμή για εμένα να αποδεχθώ την πρότασή τους και να συμμετέχω σε αυτές τις ιστορικές live εμφανίσεις».

Οι Misfits δημιουργήθηκαν το 1977 από τον τραγουδιστή Danzig και τον μπασίστα Jerry Only. Όταν το συγκρότημα διαλύθηκε το 1983, ο Danzig ξεκίνησε την επιτυχημένη του solo καριέρα. Οι Misfits επανενώθηκαν το 1995 με τον Danzig να επανακάμπτει το 2001.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο Danzig και ο Only θα ξαναβρεθούν με τον παλιό κιθαρίστα της μπάντας, Doyle Wolfgang von Frankenstein δημιουργώντας τους "Original Misfits".

Μιλώντας για τη συμμετοχή του Lombardo ο Danzig ανέφερε: «Πρωτοσυνάντησα τον Dave το 1988, όταν έκανα τέσσερα live με τους Slayer στην Αμερική, λίγο πριν κυκλοφορήσω τον πρώτο μου προσωπικό δίσκο. Ο Dave είναι ένας από τους καλύτερους ντράμερ και περιμένω με μεγάλη χαρά να τον ακούσω στα κομμάτια των Misfits».

  • SHARE
  • TWEET