Η μητέρα του Dave Grohl γράφει βιβλίο και «αναζητά» τις μητέρες άλλων rock star

Το "From Cradle to Stage" θα κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου του 2017

07/09/2016 @ 11:15

Η μητέρα του Dave Grohl, Virginia Grohl, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τίτλο "From Cradle to Stage: Stories from the Mothers Who Rocked and Raised Rock Stars", στις 25 Απριλίου του 2017.

Ο Dave Grohl ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση:

«Παρ’ ότι η οικογένεια των Grohl  είχε πάντα ισχυρούς δεσμούς με τη μουσική –σε μεγάλα ταξίδια με το αμάξι, τα μέλη της τραγουδούσαν από Motown μέχρι David Bowie-, η Virginia ποτέ δεν περίμενε ότι ο γιος της θα γινόταν μουσικός και πόσο μάλλον rock star. Μόνο όταν τον είδε, για πρώτη φορά, να βρίσκεται πάνω στην σκηνή μπροστά σε χιλιάδες κόσμο συνειδητοποίησε τον προορισμό του Dave».

Και συνέχισε: «Ενώ λοιπόν η Virginia παρακολουθούσε την άνοδο του γιου της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, συχνά σκεφτόταν τις άλλες μητέρες που μεγάλωσαν παιδιά τα οποία έγιναν rock stars. Ήταν άραγε και αυτές τόσο έκπληκτες όσο η ίδια σε σχέση με την φήμη των παιδιών τους? Άραγε φοβόντουσαν και αυτές το γεγονός πως τα παιδιά τους εργάζονται σε μια βιομηχανία και σε ένα περιβάλλον με ναρκωτικά και πολλούς άλλους κινδύνους; Συνέχισαν να θυμίζουν στα παιδιά τους πως πρέπει να έχουν μαζί τους ένα ζεστό παλτό όταν αυτά έφευγαν για περιοδεία;»

Η Virginia  αποφάσισε να αναζητήσει τις μητέρες διάσημων rock star και να τους κάνεις αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις. Έτσι ξεκίνησε μια διετή «οδύσσεια» κατά την οποία πήρε συνεντεύξεις από την Verna Griffin, μητέρα του Dr. Dre, την Marianne Stipe, μητέρα του Michael Stipe των REM, την Janis Winehouse, μητέρα της Amy Winehouse, την Hester Diamond μητέρα του Mike D των Beastie Boys και από πολλές άλλες.

Το "From Cradle to Stage" θα περιέχει σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες και πρόλογο από τον Dave Grohl.

  • SHARE
  • TWEET