Ο Dave Grohl κάνει δώρο στον Lionel Richie ένα τεράστιο καλάθι με …muffins

Ο Richie είχε στείλει κάτι αντίστοιχο όταν ο Grohl είχε σπάσει το πόδι του

19/05/2016 @ 12:45

Πολλοί fans αλλά και μουσικοί έδειξαν την συμπάθειά τους και στάθηκαν στο πλευρό του Dave Grohl όταν ο μουσικός έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια συναυλίας των Foo Fighters στην Σουηδία. Ο Lionel Richie ήταν ένας από αυτούς που έστειλε τις θερμές ευχές του για ταχεία ανάρρωση συνοδευόμενες από ένα τεράστιο καλάθι με …muffins.

«Όταν βγήκα από το χειρουργείο και αναπαυόμουν στο δωμάτιο του νοσοκομείου άρχισα να λαμβάνω ευχητήριες κάρτες από πολύ κόσμο», θυμάται ο Grohl σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Μια μέρα μπαίνει η γυναίκα μου στο δωμάτιο και μου αναφέρει έκπληκτη την έλευση ενός τεράστιου καλαθιού με muffins. Πρέπει να είχε μέσα γύρω στα πεντακόσια».

Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης των δυο καλλιτεχνών σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στις αρχές του μήνα ο Dave Grohl «επέστρεψε» το δώρο στον μεγάλο μουσικό της R&B. «Έπρεπε να σου φέρω και εγώ κάτι για να ισοφαρίσω», είπε ο τραγουδιστής των Foo Fighters και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Richie έκανε την εμφάνισή του ένα τεράστιο μεταλλικό καλάθι με muffins.

«Είναι το μισό, σε μέγεθος, σε σχέση με αυτό που μου είχες στείλει εσύ», κατέληξε με το κοινό να επευφημεί.

Δείτε εδώ το σχετικό video από την κοινή εμφάνιση των δυο μουσικών σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

 

  • SHARE
  • TWEET