Cult Of Luna: Νέο video clip - Θα παίζουν ολόκληρο το "Mariner" στις πέντε επιλεγμένες εμφανίσεις τους

Η μπάντα από τη Σουηδία δίνει στη δημοσιότητα το video του "Chevron" και μιλάει για την μίνι περιοδεία που θα περάσει από Ελλάδα!

30/06/2016 @ 12:26

Οι Cult Of Luna ανακοίνωσαν πέντε live εμφανίσεις –μεταξύ αυτών και μια εμφάνιση στην Αθήνα στο συναυλιακό χώρο της Ιεράς Οδού- όπου θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "Mariner", πρόσφατη κυκλοφορία τους σε συνεργασία με την Julie Christmas.

Η μίνι περιοδεία του συγκροτήματος μαζί με την Julie Christmas, θα γίνει τον προσεχή Νοέμβρη χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω σχέδια και ημερομηνίες για το εν λόγω concept.

Οι Cult Of Luna, επίσης, κυκλοφόρησαν το επίσημο video του "Chevron".

Όπως εξηγεί ο Johannes Persson: «Το "Mariner" δεν δημιουργήθηκε με τη λογική ότι θα αποδοθεί live. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με την Julie πριν δυο χρόνια. Ο μόνος μας στόχος ήταν να καταφέρουμε να κυκλοφορήσουμε το άλμπουμ, κάτι ιδιαιτέρως δύσκολο αν κάποιος σκεφτεί πως ζούμε στις αντίθετες όχθες του Ατλαντικού ωκεανού».

Και συνεχίζει: «Παρ’ ότι σε πολλές συνεντεύξεις μου είχα δηλώσει πως η συγκεκριμένη δουλειά είναι αδύνατο να παιχθεί live, τελικά καταφέραμε να συγχρονιστούμε με την Julie Christmas και τον Νοέμβρη θα κάνουμε λίγες επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Να σημειωθεί πως θα παίξουμε μόνο το "Mariner", από την αρχή μέχρι την τελευταία του νότα. Έχουμε τρομερή περιέργεια και ενθουσιασμό για το πώς θα αποδοθεί ο δίσκος με τη συμμετοχή όλων μας σε πραγματικό χρόνο, καθώς κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα».

Να θυμίσουμε πως το Mariner επιλέχθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα άλμπουμ για το πρώτο μισό του 2016 από τους συντάκτες του Rocking.gr.

Δείτε εδώ το video του "Chevron".

  • SHARE
  • TWEET