Με crowdfunding ο νέος δίσκος των Dead Brothers

20.000 ελβετικά φράγκα ο αρχικός στόχος της καμπάνιας

17/10/2017 @ 16:20

Στην πλατφόρμα crowdfunding 100 Days αποφάσισαν να εισάγουν το project της παραγωγής του επόμενου δίσκου τους οι Ελβετοί funeral rockers The Dead Brothers, με τον στόχο να μπαίνει στην συγκέντρωση 20.000 ελβετικών φράγκων.

Το συγκρότημα γράφει:

«Είναι η σωστή στιγμή, αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, να κυκλοφορήσουμε νέα μουσική στον κόσμο. Μουσική για να χορέψεις και να θρηνήσεις. Μουσική για να τραγουδήσεις και να πιείς κρασί. Εναπόκειται σε εμάς να την βγάλουμε εκεί έξω - και σε εσάς να μας βοηθήσετε».

Το πρώτο επίπεδο της καμπάνιας στοχεύει στην ανάληψη της μείξης και της παραγωγής του νέου δισκογραφικού εγχειρήματος από τον Bertrand Siffert, ενώ το δεύτερο επίπεδο αφορά την κυκλοφορία και σπάνιου συλλεκτικού υλικού. Το τρίτο επίπεδο της καμπάνιας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια τουρνέ.

Δείτε το trailer για την καμπάνια εδώ και παρακάτω, την πορεία του εγχειρήματος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Rocking.gr ο εκκεντρικός frontman της μπάντας, Alain Croubalian, είπε:

«Σπούδασα Ιστορία. Βλέπω την μουσική σαν ένα ιστορικό γεγονός. Μια διασταύρωση ιστορικών ρευμάτων και ανθρώπων. Ας πούμε, θεωρώ ότι το rock 'n' roll εξαφανίζεται γιατί δεν υπάρχει πλέον μεσαία τάξη για να αρέσκεται σε αυτό. Ή να το παίζει!».

  • SHARE
  • TWEET