Ο Corey Taylor θέλει να συμφιλιωθεί με τον Rick Rubin

Ο frontman Slipknot και Stone Sour είχε χαρακτηρίσει τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό «υπερεκτιμημένο»

18/11/2016 @ 14:10

Ο Corey Taylor ισχυρίζεται ότι πλεόν επιθυμεί να συμφιλιωθεί με τον Rick Rubin, μετά τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια που έκανε εις βάρος του παλαιότερα.

Ο frontman των Slipknot και των Stone Sour είχε χαρακτηρίσει τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό ως «υπερεκτιμημένο» και «ακριβοπληρωμένο», προσθέτοντας ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά με τον Rubin «σε όλη του την γ***μένη ζωή»!

Όλα αυτά ειπώθηκαν το 2011, λίγο πριν ένα "An Evening With Corey Taylor" show του τραγουδιστή, όταν «έπεσε» η ερώτηση σχετικά με την συνεργασία που είχαν οι Slipknot με τον Rubin για το άλμπουμ τους του 2004, "Vol. 3: (The Subliminal Verses)"

«Ο Rick Rubin εμφανιζόταν για 45 λεπτά την εβδομάδα. Ναι! Ο Rick Rubin τότε, κατά την διάρκεια των 45 αυτών λεπτών, θα καθόταν σε έναν καναπέ, με ένα μικρόφωνο μέσα στην μούρη του για να μην χρειαστεί να γαμωκουνηθεί! Ορκίζομαι στον Θεό! Και θα έλεγε: ‘Για παίχτο για μένα..’ και ο ηχολήπτης θα το έπαιζε. Φορούσε γυαλιά ηλίου όλη την ώρα. Δεν έχει σημασία που δεν έμπαινε καθόλου ήλιος στο δωμάτιο... »!

Και συνέχισε: «Σέβομαι την δουλειά που έχει κάνει ο Rick Rubin για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Αλλά... ο Rick Rubin του σήμερα είναι μια λεπτή, λεπτή, λεπτή σκιά του ποιος ήταν κάποτε. Είναι υπερεκτιμημένος, ακριβοπληρωμένος και δεν θα ξαναδουλέψω μαζί του ποτέ όσο ζω».

Ο Rubin έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλούς καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών οι AC/DC, οι The Red Hot Chili Peppers, ο Johnny Cash, οι Slayer, οι Metallica και πολλοί άλλοι.

  • SHARE
  • TWEET