Jean-Paul Gaster: «Θα ασχοληθούμε με νέο υλικό τους τρεις πρώτους μήνες του 2017»

Οι Clutch κάνουν σχέδια για νέο άλμπουμ

14/11/2016 @ 12:59

Ο Jean-Paul Gaster σε συνέντευξή του αναφέρει πως οι Clutch θα αρχίσουν να γράφουν το δωδέκατο τους άλμπουμ μέσα στις επόμενες 8 βδομάδες.

Ο ντράμερ ελπίζει ότι θα συνεχίσουν να παίζουν live κατά τη διάρκεια της σύνθεσης λόγω των χρήσιμων πληροφοριών που προκύπτουν όταν ανολοκλήρωτα τραγούδια παίζονται μπροστά στους fans.

«Θα ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με νέο υλικό τους τρεις πρώτους μήνες του νέου χρόνου και θα δούμε προς ποια κατεύθυνση θα στραφούμε. Μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις ηχογραφήσεις».

Και συνεχίζοντας: «Λογικά θα κάνουμε κάποιες live εμφανίσεις την άνοιξη. Είναι πολύ σημαντικό για μας να παίξουμε live τα νέα τραγούδια. Στις συναυλίες έχεις τη δυνατότητα να τσεκάρεις τον «σφυγμό» της νέας μουσικής. Δίνεις ζωή στις νέες συνθέσεις».

Εν τω μεταξύ, ο Gaster δηλώνει πως η συνεργασία του με τον Mark Morton των Lamb Of God, τον Yanni Papadopoulos των Stinking Lizaveta και τον Chris Brooks από τους Lionize έχει αποφέρει υλικό.

«Οι τέσσερις μας συναντιόμαστε περίπου ένα χρόνο. Έχουμε μια καλή συλλογή κομματιών και πλέον σκεφτόμαστε τις ηχογραφήσεις. Υπάρχει πολύ ενέργεια σε αυτό το project».

Να θυμίσουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Clutch, "Psychic Warfare" κυκλοφόρησε το 2015.

  • SHARE
  • TWEET