Chuck D: «Όταν αρχίζεις να παρατηρείς τον κόσμο, η πολιτική μπαίνει στη ζωή σου»

Ο τραγουδιστής των Prophets Οf Rage απορεί με τον κόσμο που δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά

24/11/2017 @ 10:54

Σε συνέντευξή του ο Chuck D των Prophets Οf Rage και των Public Εnemy μίλησε για την οντότητα των Prophets ως πολιτική μπάντα:

«Δε μας φοβίζει η συγκεκριμένη κατηγορία, άλλωστε τα πάντα έχουν να κάνουν με την πολιτική αν αρχίσεις να παρατηρείς τον κόσμο. Αν είσαι 25 χρονών και προσπαθείς να πληρώσεις το νοίκι σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις γίνεσαι πολιτικό όν».

Και πιο αναλυτικά:

«Κάποια στιγμή θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείς να πληρώσεις το νοίκι σου. Η γνώμη μου είναι πως πρόκειται για μεγάλη παρανόηση αυτό που ο κόσμος νομίζει πως οι νέοι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει και για το τι επηρεάζει τις ζωές τους. Οι Rage Against Τhe Machine, οι Cypress Hill και οι Public Enemy πάντα μιλούσαν για τέτοιου είδους ζητήματα, προτρέποντας τον κόσμο να πάρει τις δικές του, αυτόνομες, αποφάσεις».

Καταλήγοντας:

«Πολύς κόσμος στην Αμερική είναι απομονωμένος σε απολιτίκ μονοπάτια. Έχω την τύχη να επισκέπτομαι τρεις ηπείρους και να παίζω μπροστά σε εκατομμύρια κόσμου. Επισκεπτόμαστε μέρη που υποστηρίζουν την αριστερά, την δεξιά, το κέντρο κτλ. Όλοι μας λένε τι σκατά συμβαίνει με τον τύπο που έχετε για πρόεδρο».

  • SHARE
  • TWEET