Ένα νέο video για τον Chester Bennington από τους Linkin Park

Το "One More Light" δημιουργεί ρίγη συγκίνησης

20/09/2017 @ 10:43

Οι Linkin Park αποτίουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή τους, Chester Bennington, σε ένα νέο video για το κομμάτι, "One More Light".

Σκηνοθετημένο από τον dj της μπάντας, Joe Hahn και τον videographer, Mark Fiore το film παρουσιάζει τον Bennington με fans στα παρασκήνια καθώς και σκηνές από live εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Ο Hahn σε δηλώσεις του αναφέρει:

«Ο χρόνος που χρειάστηκε για να δημιουργήσουμε το video ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. Νομίζω πως δουλεύοντας για το συγκεκριμένο ήρθαμε αντιμέτωποι με τους μεγαλύτερούς μας φόβους. Παράλληλα, όμως, μας προέτρεψε να δραστηριοποιηθούμε για να φέρουμε λίγο φως σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

Και συνεχίζοντας:

«Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για τη συναυλία στο Hollywood Bowl μου έρχονται στο νου οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τη μπάντα. Εντός ή εκτός του κύκλου μας. Αυτό το video είναι μια χειρονομία ανταπόδοσης σε όλους αυτούς».

Ο Mike Shinoda από την πλευρά του προσθέτει:

«Το "One More Light" δημιουργήθηκε από την ανάγκη να στείλουμε την αγάπη και τη στήριξή μας σε όλους αυτούς που έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο. Πλέον, το τραγούδι απευθύνεται και σε εμάς».

Δείτε εδώ το σχετικό video.

  • SHARE
  • TWEET