Tom Waits, Nick Cave, Zach Galifianakis, Frank Black συνεργάζονται σε βιβλίο για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το "Stories For Ways And Means" περιέχει ιστορίες για «ενήλικα παιδιά»

29/11/2016 @ 13:22

Την τελευταία δεκαετία ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Waxploitation, Jeff Antebi, ασχολείται με την συγγραφή ενός βιβλίου προορισμένο για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τίτλο, "Stories For Ways And Means".

Ο Antebi, τα τελευταία χρόνια, έχει ζητήσει από μια μεγάλη γκάμα μουσικών να του γράψουν μικρές ιστορίες σε συνεργασία με διάφορους αξιόλογους visual artists. Μετά από όλον αυτό τον καιρό λοιπόν, οι 350 σελίδες της εν λόγω συλλογής ιστοριών είναι έτοιμη για να εκδοθεί.

Μερικοί από τους 30 τραγουδοποιούς που συμμετείχαν στις ιστορίες αυτές για «ενήλικα παιδιά» είναι οι: Tom Waits, Nick Cave, Justin Vernon (Bon Iver), Jim James (My Morning Jacket), Alison Mosshart(The Kills), Frank Black (Pixies), Laura Marling, Devendra Banhart, Kathleen Hanna, Spencer Kurg, Eugene Hutz (Gogol Bordello) κ.α.

Τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου πηγαίνουν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως τα Room to Read, Pencils of Promise και 826 National που ασχολούνται με παιδιά από όλο τον κόσμο, δίνοντας έμφαση στη λογοτεχνία.

Δείτε εδώ ένα video trailer του "Stories For Ways And Means" που παρουσιάζει μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο σε αφήγηση του Zack Galifianakis και Danny DeVito μεταξύ άλλων.

  • SHARE
  • TWEET