Ο Chad Kroeger των Nickelback προκαλεί τον Corey Taylor να γράψει ένα hit

«Κουράστηκε να ξερνάει μέσα από τη μάσκα του και έφτιαξε τους Stone Sour...»

19/06/2017 @ 12:40

Ο Chad Kroeger αποκάλεσε τους Stone Sour νερόβραστους και υποδεέστερους των Nickelback, προκαλώντας τον Corey Taylor να γράψει ένα hit.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο frontman των Nickelback δήλωσε:

«Δε μπορώ να σκεφτώ άλλο συγκρότημα με τη δική μας ποικιλομορφία. Δεν μιλάει ο εγωισμός μου. Απλά δε μπορώ».

Ακολούθως ζήτησε από τον δημοσιογράφο να του αναφέρει μια άλλη μπάντα που να πλησιάζει τη μουσική παλέτα των Nickelback. Όταν αναφέρθηκαν οι Stone Sour σα παράδειγμα συγκροτήματος ευρείας μουσικής γκάμας, ο Kroeger πήρε ξανά τη σκυτάλη:

«Οι Stone Sour προσπαθούν να γίνουν …Nickelback. Ο Corey Taylor έκανε μερικά άθλια σχόλια για εμένα σε συνέντευξή του λέγοντας πως είναι πολύ εύκολο για κάποιον να γράψει ένα hit. Άντε λοιπόν, δείξε μου. Γράψε ένα. Έχει γράψει μερικά, τα οποία όμως δε συγκρίνονται με αυτά των Nickelback».

Από την μήνη του δε ξέφυγε και η άλλη μπάντα του Taylor, οι Slipknot:

«Χρειάστηκε να βάλουν μάσκες και να χοροπηδάνε για να κάνουν αίσθηση. Πόσο καλή μπορεί να είναι η μουσική σου όταν κοπανιέσαι με τους άλλους στη σκηνή, ξερνώντας μέσα από τη μάσκα σου. Η μουσική δεν έχει καμία σχέση με τα τεχνάσματα. Καμία από της αγαπημένες μου μπάντες δε χρησιμοποιεί οποιοδήποτε είδους τρικ. Κάποια στιγμή κουράστηκε να φοράει μάσκα, θέλησε να δει τη φάτσα του ο κόσμος και έφτιαξε τους Stone Sour».

  • SHARE
  • TWEET