Νέο ντοκιμαντέρ για την punk rock σκηνή της California (trailer)

Οι Billie Joe Armstrong, Noodles, Kirk Hammett, Jello Biafra παρελαύνουν, ο Iggy Pop αφηγείται

26/05/2017 @ 11:11

Το "Turn It Around: The Story of East Bay Punk" είναι ένα νέο ντοκιμαντέρ που εξιστορεί τα 30 χρόνια πορείας της punk σκηνής της California, επικεντρώνοντας στην ανάδυση της κολεκτίβας του 924 Gilman Street, του Berkeley. Την ιστορία αφηγείται ο νονός του punk, Iggy Pop.

Την σκηνοθεσία και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Corbett Redford, με τους Green Day να αναφέρονται ως εκτελεστικοί παραγωγοί και την πρεμιέρα να ορίζεται στις 31 Μαΐου, στα πλαίσια του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του San Francisco.

Ο Billie Joe Armstrong των Green Day, ο Noodles των Offspring, ο Kirk Hammett των Metallica, ο Jello Biafra των Dead Kennedys, η Kathleen Hanna (Bikini Kill, The Julie Ruin) και ο Tim Armstrong (Operation Ivy, Rancid) εμφανίζονται στο trailer του film.

Σε δηλώσεις του ο Billie Joe Armstrong αναφέρει σχετικά:

«Το Turn It Around¨" μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε την ιστορία της punk rock σκηνής της ανατολικής ακτής της California, μιας σκηνής που προσωπικά θεωρώ ιερή. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ελπίζουμε το ντοκιμαντέρ να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νέους μουσικούς».

Δείτε εδώ το trailer του "Turn It Around: The Story of East Bay Punk".

  • SHARE
  • TWEET