Ο Bruce Dickinson εναντίον του κλεισίματος μικρών clubs

«Οι pubs και τα μικρά clubs είναι μέρος της κοινωνικής υποδομής μιας πόλης».

03/04/2017 @ 13:27

Ο Bruce Dickinson μίλησε, δηλώνοντας την αντίθεσή του, για το ζήτημα που έχει προκύψει με το κλείσιμο μικρών μουσικών clubs του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από τις καταγγελίες για θόρυβο, περίοικων. 

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden σε πρόσφατη συνέντευξή του, και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το κλείσιμο του club Dempseys αλλά και μιας pub στο Cardiff, δήλωσε:

«Δυστυχώς αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε πολλά μέρη. Έχει να κάνει με την ανάπλαση του κέντρου και κάποια ετοιμόρροπα κτήρια που αρέσουν πολύ στη νεολαία. Οι Iron Maiden δε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αν δεν υπήρχαν μέρη σαν κι αυτά».

Και συνεχίζοντας:

«Τα μικρά μέρη είχαν και θα έχουν πάντα μεγάλη σημασία για τις μπάντες. Στη χώρα μας χάνουμε το νόημα ενώ άλλες χώρες της Ευρώπης προστατεύουν επιμελώς τις κοινωνικές τους υποδομές. Οι pubs και τα μικρά clubs είναι μέρος της κοινωνικής υποδομής μιας πόλης».

Καταλήγοντας:

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τις τιμές των τετραγωνικών. Επίσης υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει μόνο το πιόμα αλλά έχει πολιτιστικές ανάγκες και θεωρεί το rock and roll μέρος της καθημερινότητάς του».

  • SHARE
  • TWEET