Bruce Dickinson: «Σε μια συναυλία των Iron Maiden δεν μας νοιάζει από πού είσαι, σε τί πιστεύεις ή τί έφαγες για πρωινό...»

Από σκηνής μήνυμα αλληλεγγύης του frontman των θρυλικών heavy metalers μετά το χτύπημα στο Μάντσεστερ

29/05/2017 @ 01:34

Οι Iron Maiden απέτισαν από σκηνής φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της προηγούμενης Δευτέρας στο Μάντσεστερ. 

Στην συναυλία τους στο Cardiff, την Τετάρτη, και ενώ οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal προετοίμαζαν το κοινό για ένα νέο τραγούδι από το τελευταίο άλμπουμ τους, ο Bruce Dickinson είπε, απευθυνόμενος στο κοινό:

«Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που περιφέρονται ανά την υφήλιο αυτή την στιγμή και έχουν το δάχτυλο σε πολλά και διάφορα κουμπιά και όλες αυτές τις αηδίες. Σε κάνει να αναρωτιέσαι λιγάκι για το αν είμαστε ασφαλείς ή όχι στα χέρια των παραφρόνων. Αλλά ασχέτως όλων αυτών, αισθανόμαστε απολύτως ασφαλείς στα χέρια των 8000 τρελών που είναι εδώ απόψε!».

«Το κεντρικό γεγονός της ζωής σε μια συναυλία των Iron Maiden είναι ότι δεν μας νοιάζει από πού είσαι, δεν μας νοιάζει σε ποιο δόγμα πιστεύεις, δεν μας νοιάζει το χρώμα σου ή τί έφαγες για πρωινό. [...] Οπότε, σχετικά με το απαίσιο αυτό πράγμα που συνέβη τις προάλλες στο Μάντσεστερ - και πρόκειται να αναφερθώ μάλλον μόνο μία φορά-, η μεγαλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε σε όλες αυτές τις μαλακίες και τον κόσμο που θέλει να μισεί και θέλει να καταστρέφει είναι να του επιστρέψουμε αγάπη και χαρά και rock n' roll.»

Νωρίτερα το συγκρότημα είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία διαβεβαίωνε πως οι εναπομείνασες συναυλίες του επί βρετανικού εδάφους (το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο) θα γίνουν όπως είχαν προγραμματιστεί. Στην ίδια ανακοίνωση εξέφρασε και το σοκ το οποίο υπέστησαν τα μέλη μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Δείτε εδώ το μήνυμα από το Cardiff βιντεοσκοπημένο από το κοινό.

  • SHARE
  • TWEET