Brann Dailor: «Είχε δίκιο ο Lars για το Napster και την πειρατεία…»

Ο ντράμερ των Mastodon αποδίδει τα εύσημα στο νεανικό του είδωλο

18/05/2017 @ 10:46

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ντράμερ των Mastodon, Brann Dailor, επαίνεσε τον Lars Ulrich για τις προσπάθειές του εναντίον της πειρατείας στη μουσική.

«Είχε απόλυτο δίκιο, κανένας όμως δε το αναφέρει. Όλοι μιλούσαν αρνητικά γι’ αυτόν και ισχυρίζονταν πως είναι ένας πλούσιος rockstar. Αυτός, βέβαια, προσπαθούσε να υπερασπιστεί τους νέους μουσικούς που έκαναν τα πρώτα τους βήματα. Ο μόνος, πλέον, τρόπος για να επιβιώσουμε είναι οι περιοδείες. Εκεί που οι μπάντες περιόδευαν δυο φορές το χρόνο, τώρα πρέπει να το κάνουν ασταμάτητα. Αυτό δεν είναι υγιές». 

Και συνεχίζοντας:

«Ο Lars είναι ένας από τους αγαπημένους μου. Αγαπώ το παίξιμό του. Για κάποιο λόγο έχει κακή φήμη και αυτό είναι κάτι που δε μου αρέσει. Από όταν ήμουν μικρό παιδί στο σχολείο, τον υποστήριζα και τον υπερασπιζόμουν όταν κάποιος μίλαγε αρνητικά γι’ αυτόν»

Καταλήγοντας:

«Είχαμε πάει να δούμε ένα live των Metallica την εποχή που περιόδευαν για το "...And Justice for All". Οι Queensryche τους "άνοιγαν" και είχαν τον Scott Rockenfield πίσω από τα ντραμς. Φοβερός ντράμερ. Την επόμενη μέρα ένα παιδί χλεύαζε τον Lars ισχυριζόμενο πως ο Rockenfield ήταν πολύ καλύτερος. Του είπα να πάει να γαμ… και πέσαν μερικές "ψιλές". Έχω μιλήσει για το περιστατικό στον Lars. Τον έκανε υπερήφανο (γέλια)».

  • SHARE
  • TWEET