Οι Blues Pills επιστρέφουν στην Ελλάδα

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την προηγούμενη επίσκεψη τους

02/12/2016 @ 08:55

Με δημοσίευση στη σελίδα τους στο Facebook, οι Blues Pills ανακοίνωσαν τη νέα τους ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα λάβει χώρα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2017 και θα περιλαμβάνει και τη χώρα μας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βγούμε και πάλι σε ευρωπαϊκή περιοδεία τον ερχόμενο Μάρτιο. Αυτή τη φορά θα επισκεφτούμε και νέες πόλεις και χώρες, στις οποίες δεν καταφέραμε να παίξουμε μέχρι τώρα. Η λίστα περιλαμβάνει την Πολωνία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβακία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Τσεχία, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.»

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης των Blues Pills στη χώρα μας, θυμηθείτε τι έγινε στην προηγούμενη επίσκεψη τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τον Ιανουάριο του 2015, και διαβάστε τα όσα είχε δηλώσει ο Andre Kvamstrom στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Πολύζο.

Update: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι δύο συναυλίες των Blues Pills στη χώρα μας είναι προγραμματισμένες για τις 10 (Principal, Θεσσαλονίκη) και 11 Μαρτίου (Piraeus Academy, Αθήνα). 

  • SHARE
  • TWEET