Οι Blues Brothers επιστρέφουν σε καρτούν

Ο Jake και ο Elwood τηρούν την «ιερή» δέσμευσή τους

04/05/2016 @ 12:06

Έχουν περάσει δεκαετίες πλέον από τα επεισοδιακά γυρίσματα των δυο “Blues Brothers” αλλά ο Elwood Blues δεν έχει ξεχάσει την «υποχρέωση» - “mission from God” που έχει προς τα Blues.

Ο Dan Aykroyd συνεχίζει να θέλει να κρατήσει τα blues ζωντανά με μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων. Όπως αναφέρει το Deadline, o Aykroyd και η χήρα του John Belushi, Judy, σε συνεργασία με την Bento Box Entertainment έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα δικαιώματα.

Ο Aykroyd δίνει το στίγμα: «Οι Blues Brothers συνεχίζουν να ζουν στην Αμερική και αξιοποιώντας την νέα τεχνολογία παράγουν και προωθούν τους δίσκους τους, ανακαλύπτουν και ηχογραφούν νέους καλλιτέχνες χωρίς να λείπουν τα αναμενόμενα «μικροπροβλήματα» με τον νόμο». Και συνεχίζει λέγοντας: «Παράλληλα ο Jake και ο Elwood συνεχίζουν να «παλεύουν» για περισσότερη αλήθεια, δικαιοσύνη και …καλύτερης ποιότητας πρωινά γεύματα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dan Aykroyd προσπαθεί να φέρει τους Blues Brothers στην μικρή οθόνη. Η πρώτη χρονολογείται στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και μια ακόμη απόπειρα έγινε το 2011. Ας ελπίσουμε πως η τρίτη θα είναι και η επιτυχημένη…

  • SHARE
  • TWEET