Οι νέοι Black Trip στο τέταρτο Heavy Metal Assault Festival

Τρία ακόμη ονόματα έχουν ανακοινωθεί

15/10/2016 @ 22:58

Οι Σουηδοί hard rock / heavy metallers Black Trip, υπό το νέο τους όνομα, V.O.J.D, επιστρέφουν στην χώρα μας για μία εμφάνιση στα πλαίσια του τέταρτου Heavy Metal Assault Festival.

Ακόμη, έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή των Ελλήνων Litany, Saboter και Speedcrush. To φεστιβάλ που διοργανώνει η Eat Metal Records θα λάβει χώρα στο Κύτταρο Live Club το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και την προπώληση των εισιτηρίων, αλλά και τις επιπλέον μπάντες που θα συμμετάσχουν, αναμένεται να γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα.

Οι Black Trip άλλαξαν το όνομά τους σε V.O.J.D τον Αύγουστο, ταυτόχρονα με την φιλική αποχώρηση του ντράμερ Jonas Wikstrand, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Anders 'Bentan' Bentell των Order Of Isaz.

Εν αναμονή του καινούριου άλμπουμ, στην δημοσιότητα έχει δοθεί το "Into The Vojd/Heavy Skies", που συνεχίζει στα χνάρια των "Goin' Under" και "Shadowline" (Νο.22 στην λίστα με τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2015 για τους συντάκτες του Rocking).

Οι Black Trip είχαν επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα τον Μάιο του 2014, όταν συμμετείχαν στο δεύτερο Heavy Metal Assault Festival, μαζί με τους θρυλικούς Ostrogoth και πέντε ακόμη εγχώριες μπάντες.

  • SHARE
  • TWEET