Billy Corgan: «Άκουγα απίστευτες μαλ@@ιες επειδή ήμουν metal fan…»

Ο frontman των Smashing Pumpkins μιλάει στην ραδιοφωνική εκπομπή του Lars Ulrich

21/05/2018 @ 17:21

Σε συνέντευξη του στον Lars Ulrich, στην ραδιοφωνική εκπομπή του ντράμερ  των Metallica, "It’s Electric", ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins, Billy Corgan, μίλησε για τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν τη metal μουσική οι ανώτερες τάξεις και οι hipsters.

«Για πολλά χρόνια άκουγα πολλές μαλ@@ιες επειδή ήμουν fan του metal. Oι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους που κριτίκαραν, είχαν καλύτερο κοινωνικό υπόβαθρο από ανθρώπους σαν κι εμάς. Εμείς δε πηγαίναμε απαραίτητα σε καλά σχολεία και δε διαβάζαμε μοδάτες εφημερίδες. Εμένα μπάντες σαν τους Metallica με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως υπάρχει και ένας άλλος κόσμος πολύ πιο κοντινός στις δικές μου εμπειρίες».

Και προσθέτοντας:

«Όταν, λοιπόν άκουσα τους Mercyful Fate, τους Metallica ή τον Ted Nugent συνειδητοποίησα πως υπάρχει και ένας διαφορετικός κόσμος από αυτόν που προσπαθούσαν να μου πλασάρουν. Ακόμα και σήμερα και παρ’ όλο το χρήμα που διακινείται, πλέον, στην metal μουσική, είναι απίστευτο το πόσο ασέβεια κυκλοφορεί γύρω της. Υπάρχει μια απίστευτη αρνητική προπαγάνδα από την πλευρά των hipsters»

  • SHARE
  • TWEET