Ο Bill Kelliher μιλάει για τον επερχόμενο διπλό νέο δίσκο των Mastodon

«Η δημιουργική διαδικασία είναι σαν τον …κήπο»

27/09/2016 @ 11:51

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο κιθαρίστας των Mastodon, Bill Kelliher, αναφέρθηκε σε όλα αυτά που έχουν να περιμένουν οι fans του συγκροτήματος από το επερχόμενο διπλό δίσκο.

«Έχει αρκετά κοινά με τον προηγούμενο δίσκο καθώς αποτελεί συνέχειά του, με την διαφορά ότι εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο. Περισσότερα ψυχεδελικά κομμάτια, λίγο καλύτερη τεχνική και μερικά μέρη τα οποία επισκεπτόμαστε για πρώτη φορά».

Αναφερόμενος στην ημερομηνία κυκλοφορίας ο Kelliher συμπληρώνει: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου χρόνου. Θα προσπαθήσουμε να τον ηχογραφήσουμε τον Οκτώβριο, όταν επιστρέψουμε στη βάση μας».

Μιλώντας για το δημιουργικό κομμάτι των συνθέσεων ο κιθαρίστας των Mastodon δηλώνει:

«Η δημιουργική διαδικασία είναι σαν τον …κήπο. Φυτεύεις και παρατηρείς ότι τα πάντα αρχίζουν να μεγαλώνουν. Πάντα όμως κάτι εξελίσσεται διαφορετικά από αυτό που είχες αρχικά στο μυαλό σου. Υπάρχει ένα μέρος σε ένα τραγούδι που αρχικά σχεδιάζαμε να ακουστεί αρκετά heavy. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αντιλαμβάνεσαι πως θα ήταν αρκετά καλύτερο αν παιζόταν με μια ακουστική κιθάρα».

  • SHARE
  • TWEET