Οι ιδιοκτήτες του Bataclan απαγορεύουν την είσοδο στους Eagles Of Death Metal

«Ήρθαν και τους πέταξα έξω, είναι κάποια πράγματα που δεν συγχωρούνται»

13/11/2016 @ 12:11

Απαγορεύτηκε η είσοδος στο Bataclan, τον χώρο όπου έλαβε χώρα η πιο τραγική επίθεση από αυτές του Παρισιού, στον Jesse Hughes και ακόμα ένα μέλος των Eagles Of Death Metal.

Το Bataclan ξανάνοιξε χθες, μια μέρα πριν την μαύρη επέτειο του ενός χρόνου από τα τραγικά γεγονότα, με μια ιδιαίτερη συναυλία του Sting. Πάνω από 1.500 άτομα βρέθηκαν στον χώρο, με τα πρώτα 1.000 εισιτήρια να ξεπουλάνε μέσα σε 30 λεπτά. Εκατοντάδες εισιτήρια ήταν, επίσης, κρατημένα για επιζώντες της επίθεσης. Όλα τα έσοδα πήγαν σε δύο οργανισμούς που βοηθάνε τις οικογένειες των θυμάτων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του AFP, οι ιδιοκτήτες του Bataclan δεν είχαν ξεχάσει της δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος μετά την επίθεση και τους απαγόρεψαν την είσοδο. Ο Hughes είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι οι υπάλληλοι ασφαλείας του χώρου ήταν εμπλεκόμενοι στην επίθεση. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη γι' αυτήν του τη δήλωση, αλλά πιο μετά σε άλλη συνέντευξη επανέλαβε αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Ήρθαν και τους πέταξα έξω -υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να συγχωρέσεις», είπε ο ένας εκ των διευθυντών του Bataclan, Jules Frutos. «Κάνει αυτές τις απίστευτα ανεδαφικές δηλώσεις κάθε δύο μήνες. Είναι τρελό να κατηγορείς την ασφάλειά μας ότι συνεργάζεται με τρομοκράτες. Αρκετά. Τέλος. Αυτό πρέπει να σταματήσει.»

  • SHARE
  • TWEET