Ο πρώτος τραγουδιστής των AC/DC με τους Barbed Wire σε νέο EP (video)

Ο Dave Evans είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε στους AC/DC αν του είχε ζητηθεί

18/01/2017 @ 16:36

Ο τραγουδιστής του αυθεντικού line-up των AC/DC, Dave Evans, συνεργάζεται με τους Νορβηγούς rockers Barbed Wire και μαζί κυκλοφορούν ένα EP που φέρει τον τίτλο "Wild" και περιλαμβάνει τέσσερα νέα τραγούδια.

Αυτή η μεταξύ τους συνεργασία ήρθε απολύτως φυσικά, μετά τις πολλές φορές που βρέθηκαν μαζί σε περιοδεία, με το Νορβηγικό σχήμα να πλαισιώνει τις εμφανίσεις του Evans σε Νορβηγία αλλά και Σουηδία, γεγονός που οδήγησε πρώτα σε μια στενή φιλία.

Ως μέρος των συναντήσεων στο Trondheim της Νορβηγίας, ο Evans «ανέστησε» κι ένα τραγούδι του, που είχε γράψει και παρουσιάσει ζωντανά με τους AC/DC, το "Sunset Strip", στο οποίο διατήρησε ακέραιο το μεγαλύτερο μέρος των στίχων αλλά άλλαξε την ενορχήστρωση.

Το αυθεντικό "Sunset Strip" είχε ηχογραφηθεί από τους AC/DC με τον αντικαταστάτη του Evans, Bon Scott, αλλά με αλλαγμένους τους στίχους και τον τίτλο. Πρόκειται για το "Show Business". Ο Evans είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε στους AC/DC μετά την αποχώρηση του Brian Johnson αν κάτι τέτοιο του ζητούνταν, αλλά, πρόσθεσε, η επιστροφή του στο συγκρότημα είναι μάλλον απίθανη.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 27η του Γενάρη, το "Wild" περιλαμβάνει τα:
1. "Queen Of The Night"
2. "Sunset Strip"
3. "Wild"
4. "Dance With The Devil"

Δείτε εδώ το video για το τραγούδι "Queen Of The Night".

Στο "Wild" συμμετέχουν οι:

Dave Evans - Φωνή
Atle Steigedal - Κιθάρα
Svein Erik Syrstad – Ρυθμική Κιθάρα
Roger Steigedal - Μπάσο
Kristian Resell – Τύμπανα

  • SHARE
  • TWEET