Οι AC/DC καλούν την σερβιτόρα που έγινε viral λόγω του ρατσιστικού σημειώματος που έλαβε

...και ο παππούς της είναι ενθουσιασμένος!

24/09/2016 @ 12:17

Πρόσφατα, η εξής είδηση έγινε viral: Μία σερβιτόρα στην Virginia των Η.Π.Α. ονόματι Sadie Elledge πήγε, ως συνήθως, να μαζέψει το τραπέζι και τον λογαριασμό, όπου οι πελάτες αφήνουν το πουρμπουάρ. Αντί του πουρμπουάρ, όμως, οι πελάτες είχαν γράψει πάνω στην απόδειξη «δίνουμε πουρμπουάρ μόνο σε πολίτες της χώρας» ("we only tip citizens") -να σημειώσουμε, όχι πως παίζει ρόλο, ότι η Sadie έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στις Η.Π.Α.

Το περιστατικό έγινε τόσο viral που παιζόταν ακόμα και στις ειδήσεις των μεγάλων καναλιών, με αποτέλεσμα να ψάξουν να βρουν τους συγκεκριμένους πελάτες -και μάλιστα αποδείχτηκε πως ο ένας από αυτούς ήταν ισπανικής καταγωγής- ωστόσο οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι είχαν γράψει το ρατσιστικό σημείωμα.

Όταν ο Axl Rose άκουσε την ιστορία, κάλεσε την Sadie σε συναυλία των AC/DC στην Washington. Όπως αναφέρει το Loudwire, ήταν η ηθοποιός Greice Santo που έφερε σε επαφή την Sadie με τον Axl. Πέρα από το makeover που της έκανε στο "Glam With Greice", η Sadie, οι φίλοι της και η οικογένειά της μίλησαν με τον τραγουδιστή των AC/DC και των Guns N' Roses στα παρασκήνια και φωτογραφίστηκαν μαζί του.

Ο παππούς της Sadie είπε στο Alternative Nation: «Είμαι οπαδός των AC/DC για σχεδόν 40 χρόνια. Η πρόσκληση του Axl Rose στην εγγονή μου και την οικογένειά της (που ευτυχώς συμπεριλάμβανε εμένα!) στην χθεσινή συναυλία στην Washington ήταν φοβερή! Δεν ήταν απλά ένα φανταστικό show, αλλά το να είμαι εκεί με την Sadie, την μαμά της και τον μπαμπά της, ήταν μια απερίγραπτη εμπειρία για τρεις γενιές των Elledge!»

  • SHARE
  • TWEET