Οι Avenged Sevenfold «ζηλεύουν» τους Metallica

O Synyster Gates σχολιάζει την μαζική κυκλοφορία video του "Hardwired..."

09/12/2016 @ 13:28

Σε μια νέα συνέντευξή του ο κιθαρίστας των Avenged Sevenfold, Synyster Gates ρωτήθηκε για τις σκέψεις του πάνω στην ιδέα των Metallica να κυκλοφορήσουν ένα video για κάθε κομμάτι του τελευταίου τους άλμπουμ, "Hardwired… To Self-Destruct".

«Ευφυέστατο! Η αλήθεια είναι πως κοπιάζουμε για να σκεφτούμε έξω από τη κοινή λογική και στο τέλος παρουσιάζονται για άλλη μια φορά οι Metallica και θέτουν τον πήχη στα ύψη. Μια μικρή ζήλεια την έχουμε (γέλια)».

Και συνεχίζοντας:

«Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας να εγκαταλείψουν τα στερεότυπα μοντέλα, και να υιοθετήσουν ανορθόδοξες πρακτικές. Το μοντέλο του παρελθόντος απλά δεν βρίσκει εφαρμογή στο παρόν. Νομίζω πως οι Metallica και εμείς βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και δεν νιώθουμε τον οποιοδήποτε φόβο να δοκιμάσουμε νέες κατευθύνσεις».  

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο άλμπουμ των Avenged Sevenfold, "The Stage", κυκλοφόρησε πριν από περίπου δυο μήνες. To συγκρότημα ξεκίνησε τη διάθεση του δίσκου τα μεσάνυχτα της 27ης Οκτωβρίου χωρίς προηγουμένως να κάνει σχεδόν κανένα promotion, με τη μοναδική εξαίρεση της κυκλοφορίας ενός νέου τραγουδιού την προηγούμενη βδομάδα της κυκλοφορίας.

Για την επιλογή τους αυτή οι Avenged Sevenfold «κέρδισαν» τις χαμηλότερες πωλήσεις, μέχρι στιγμής, δίσκου τους τα τελευταία 11 χρόνια.

  • SHARE
  • TWEET