Οντισιόν για τον νέο τραγουδιστή των Stone Temple Pilots

Το συγκρότημα είναι αποφασισμένο να βρει τον αντικαταστάτη του Chester Bennington για να ηχογραφήσει νέα μουσική

07/02/2016 @ 09:37

Οι Stone Temple Pilots​ ξεκίνησαν παγκόσμια αναζήτηση για τον καινούργιο τους τραγουδιστή.

Το συγκρότημα καλεί όποιον θέλει να συμμετάσχει σε ανοιχτή οντισιόν, για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Chester Bennington, ο οποίος αποχώρησε πέρσι από το συγκρότημα για να αφιοσιώθει πάλι εξ' ολοκλήρου στους Linkin Park.

Οι Stone Temple Pilots πριν λίγο καιρό αποχαιρέτησαν τον αυθεντικό τους τραγουδιστή, Scott Weiland, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με τους The Roundabouts.

Η ανακοίνωση των Stone Temple Pilots για την εύρεση τραγουδιστή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το 2016 είναι ένα νέο έτος για τους Stone Temple Pilots. Μια χρονιά ελπίδας, αισιοδοξίας και, κυρίως, νέας μουσικής.

Ξεκινάμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο. Εδώ είναι που έρχεστε εσείς. Ανακοινώνουμε επισήμως ότι ψάχνουμε νέο τραγουδιστή για τους Stone Temple Pilots. Έχουμε ήδη ακούσει πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους, αλλά θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους, όποτε φτιάξαμε έναν τρόπο για να σας ακούσουμε.

Αν νομίζετε ότι έχετε αυτά που χρειάζονται για να τραγουδήσετε στην μπάντα και να περιοδεύσετε με την μπάντα, θέλουμε πολύ να σας ακούσουμε. Κανείς δεν θα αντικαταστήσει τον Scott, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας. Ο στόχος είναι να συνεχίσουν οι Stone Temple Pilots και να εξελίξουμε αυτό που κάνουμε. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.»

Μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς την τύχη σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μπάντας.

 

  • SHARE
  • TWEET