Nέος κιθαρίστας για τους At The Gates

Ο Jonas Stalhammar θα συμμετάσχει στις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ της μπάντας

13/09/2017 @ 13:35

Οι Σουηδοί πρωτοπόροι του death metal, At The Gates, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των προετοιμασιών του επερχόμενου νέου άλμπουμ τους, του πρώτου μετά από το "At War With Reality" του 2014.

Μετά από την αποχώρηση του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους, Anders Bjοrler, τον προηγούμενο Μάρτιο, το συγκρότημα δε δίνει μόνο τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο δίσκο αλλά ανακοινώνει και ένα νέο μέλος.  

Η ενημέρωση των At The Gates αναφέρει:

«Η απόφασή μας για το νέο κιθαρίστα των At The Gates έχει παρθεί.  Πρόκειται για την πρώτη επιλογή μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον έχουμε μαζί μας. Ο Jonas Stalhammar ήταν φίλος μας από τη δεκαετία του ’80. Ψάχναμε για κάποιον που έχει κοινά σημεία αναφοράς με εμάς, κάποιον που καταλαβαίνει τη μεγαλοσύνη των Autopsy αλλά και των King Crimson. Προφανώς και θεωρούσαμε προαπαιτούμενο την επαρκή αναπλήρωση του Anders, αλλά με τον Jonas δεν χρειάστηκε καν να μπούμε σε διαδικασία σκέψης. Είμαστε σίγουροι πως έχει τις δυνατότητες να συνεισφέρει δημιουργικά στη μπάντα».

Και ολοκληρώνοντας:

«Ο Jonas Stalhammar θα είναι κανονικό μέλος του συγκροτήματος και θα συμμετάσχει στις ηχογραφήσεις του επερχόμενου άλμπουμ οι οποίες θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2017 και θα ολοκληρωθούν το Ιανουάριο του 2018. Έχουμε ήδη έτοιμα 11 κομμάτια και αρκετές ακόμα εμπνεύσεις. Η νέα δουλειά θα είναι η περιεκτικότερη της μπάντας με όλα τα κλασικά στοιχεία αλλά και ορισμένες διαφοροποιήσεις στον ήχο. Το 2018 θα είναι ένα εξαιρετικός χρόνος για τους At The Gates…».

Θημηθείτε εδώ ένα αφιέρωμα στους At The Gates από το rocking.gr.

Το line-up των At The Gates:

Adrian Erlandsson – Drums
Jonas Bjorler – Bass
Tomas Lindberg – Vocals
Jonas Stalhammar – Guitar
Martin Larsson – Guitar

  • SHARE
  • TWEET