Προ των πυλών ο νέος δίσκος των Arch Enemy

Michael Amott: «Έχουν ήδη ηχογραφηθεί κάποια μέρη»

16/02/2017 @ 14:38

Η γερμανική έκδοση του περιοδικού Rock Hard δημοσίευσε συνέντευξη με την τραγουδίστρια και τον κιθαρίστα των Arch Enemy, η οποία και βιντεοσκοπήθηκε παράλληλα με την συμμετοχή της μπάντας στην κρουαζιέρα "70000 Tons Of Metal" – μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ.

Σε ερώτηση αναφορικά με τον επερχόμενο νέο δίσκο των Arch Enemy, ο Michael Amott δήλωσε: «Έχει γραφτεί και έχει ηχογραφηθεί και ένα μέρος του. Τώρα, η Alissa ζει στον Καναδά κι εγώ είμαι στην Σουηδία, ανταλλάσσουμε αρχεία και διάφορα μεταξύ μας. Δουλεύουμε κάπως ξεχωριστά. Μετά από την κρουαζιέρα όμως, θα βρεθούμε στην Σουηδία και θα κάνουμε μαζί όλες τις κιθάρες, τα φωνητικά και το μπάσο».

Σχετικά με την κατεύθυνση που έχει το νέο τους υλικό, η Alissa White-Gluz είπε: «Είναι δύσκολο ακόμα να το πεις αν δεν ακούσεις ολοκληρωμένο το άλμπουμ, νομίζω. Γιατί είσαι τόσο βαθιά χωμένος στις λεπτομέρειες που σου διαφεύγει η μεγάλη εικόνα».

Οι Arch Enemy θα κυκλοφορήσουν και ένα νέο live DVD, το "As The Stages Burn!", στις 31 Μαρτίου, μέσω της Century Media με footage από την μεγαλύτερη έως σήμερα σκηνική παραγωγή της μπάντας για την συμμετοχή στο φεστιβάλ Wacken Open Air της Γερμανίας.

  • SHARE
  • TWEET