Απειλές κατά της ζωής της δέχεται η Myrkur

Η Δανή black metal καλλιτέχνιδα απενεργοποιεί τα μηνύματα στο Facebook

09/01/2016 @ 19:34

Η Δανή black metal καλλιτέχνιδα Amalie Bruun, που παρουσιάζει τη δουλειά της υπό το one-woman project Myrkur, ανέκαθεν δημιουργούσε ντόρο γύρω από το όνομά της, κυρίως επειδή είναι μία γυναίκα σε ένα είδος όπου κυριαρχούν οι άντρες...

Τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα έχουν φτάσει σε ακραίο σημείο, με την Myrkur να κλείνει τα μηνύματα στο Facebook επειδή, όπως αποκάλυψε η ίδια, δεχόταν απειλές κατά της ζωής της.

Η Myrkur ανέβασε στο Facebook το εξής μήνυμα:

«Ξέρω ότι μερικοί παρατηρήσατε πως δεν μπορείτε πια να μου στέλνετε μηνύματα στο Facebook. Ο λόγος είναι πως κουράστηκα να δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου και μηνύματα μίσους. Αν θέλετε πιστέψτε το, αλλά όλο το θέμα χάνει την ομορφιά του από ένα σημείο και μετά. Φυσικά, στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να λαμβάνω προσωπικά μηνύματα από οπαδούς καθώς και fan art. Παρακαλώ, συνεχίστε να ποστάρετε τα όμορφα δημιουργήματά σας στη σελίδα μου στο Facebook ή στο Instagram.»

Πριν από λίγο καιρό, η Myrkur είχε πει στο Noisey:

«Έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να μην δημοσιεύω screenshots με τα ονόματα των ανθρώπων που με απειλούν/με μισούν γιατί δεν θέλω να δίνω τροφή στην κατάσταση και να τους προσφέρω τα 15 λεπτά της φήμης του hater. Δεν αξίζουν την προσοχή. Οι περισσότεροι είναι fake. Όσοι χρησιμοποιούν αληθινούς λογαριασμούς, έχουν δικά τους συγκροτήματα τις περισσότερες φορές, οπότε αν έγραφα κάτι γι' αυτούς θα προωθούσα τις άθλιες μπάντες τους.»

  • SHARE
  • TWEET