Ο Anthony Vincent αποχαιρετά το YouTube με 10 τραγούδια α λα Ozzy

Στο τέλος του video γίνεται αναφορά σε οριστική αποχώρηση από το "Ten Second Songs"

17/10/2017 @ 17:22

Ο εξαιρετικός - και πλέον πασίγνωστος- μουσικός και youtuber Anthony Vincent αλλάζει το φορμά του "Ten Second Songs" με το οποίο έγινε αγαπητός σε πάνω από δυόμισι εκατομμύρια φιλόμουσους.

Μέχρι τώρα ο ταλαντούχος πολυοργανίστας και τραγουδιστής έφτιαχνε μοναδικά medley όπου εκτελούσε ένα τραγούδι με πολλούς και συχνά αναπάντεχους τρόπους, μιμούμενος γνωστούς και ετερόκλητους καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της pop, rock και metal μουσικής.

Τώρα, αποφασίζει να αλλάξει λίγο το «σενάριο», εκτελώντας δέκα τραγούδια – πάντα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους- με το στυλ ενός ερμηνευτή. Και πρώτος έρχεται ο μεγάλος Ozzy Osbourne.

Στο πλευρό του ο επίσης youtuber κιθαρίστας Eric 'EROCK' Calderone. Δείτε το video εδώ.

Μερικά από τα τραγούδια που περνάνε από το α λα Madman ρεκτιφιέ είναι τα:  "Genie In Α Bottle" (Christina Aguilera), "Only Time" (Enya), "Africa" (Toto), "Don't Speak" (No Doubt), αλλά και το "Humble" του Kendrick Lamar.

Το video κλείνει με την διασκευή του "My Way" του Frank Sinatra, η οποία αποδεικνύεται μια γεμάτη νόημα επιλογή, μιας και ο Vincent αποκαλύπτει ότι με αυτήν ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο YouTube, χωρίς όμως να αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια. Αφήνω το YouTube. Ήταν μια πολύ ωραία διαδρομή και αυτό είναι το αντίο μου. Γι’ αυτό και τραγούδησα το "My Way" τελευταίο» εξηγεί ο ίδιος.

Εκτός από το κανάλι "Ten Second Songs", ο Vincent έχει και την δική του μπάντα, τους Set The Charge, που μόλις κυκλοφορήσαν το ντεμπούτο τους "Sky Goes On".

Κε Anthony Vincent, κι εμείς σας ευχαριστούμε!

  • SHARE
  • TWEET