Οι Alice In Chains επιστρέφουν στο στούντιο

Ηχογραφούν τον διάδοχο του "The Devil Put Dinosaurs Here"

24/01/2017 @ 18:49

Οι Alice In Chains επιστρέφουν στο στούντιο, έτοιμοι για την ηχογράφηση του έκτου τους δίσκου, τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά το "The Devil Put Dinosaurs Here".

Η μετά-Staley εποχή τους είναι και ένα από τα πλέον επιτυχημένα comeback της ιστορίας του σκληρού ήχου και, παρ’ ότι κανείς δεν μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε ο Layne Staley, οι σκοτεινές αρμονίες των William DuVall και Jerry Cantrell κατάφεραν να κερδίσουν την εκτίμηση κοινού και κριτικών ανά τον κόσμο.

Σε μια νέα συνέντευξή του για τα Framus και Warwick, ο μπασίστας Mike Inez μίλησε για την επιστροφή του συγκροτήματος στο στούντιο: «Σήμερα θα φύγω από αυτό το στούντιο και θα κατευθυνθώ προς ένα άλλο και θα ηχογραφήσω. Δουλεύουμε σκληρά, πάντα με κάτι καταπιανόμαστε. Είναι αυτό που κάνουμε, παίζουμε μουσική. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Και συνεχίζει: «Προσπαθούμε να κάνουμε το περιβάλλον εργασίας μας ευχάριστο για όλους μας. Το να κλείνεσαι σε ένα στούντιο για είκοσι ώρες την ημέρα δεν είναι διασκέδαση, αλλά είναι μια υπέροχη δουλειά», εκμυστηρευόμενος πως επρόκειτο για την πρώτη ημέρα των ηχογραφήσεων και πως είχε ήδη αργήσει.

Οι Alice In Chains δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει κάποια περιοδεία ή συναυλίες για το 2017.

  • SHARE
  • TWEET