Υπάρχει ζωή μετά τους AC/DC;

Ο Phil Rudd σχεδιάζει το μέλλον του στην μουσική...

25/10/2016 @ 12:14

Μετά την δικαστική του περιπέτεια και το σκάνδαλο που οδήγησε στην αποπομπή του από τους AC/DC και σε οκτώ μήνες κατ' οίκον περιορισμού, ο Phil Rudd κοιτάει μπροστά και βάζει μπρος τα γυρίσματα ενός νέου video.

Από την Tauranga της Νέας Ζηλανδίας, ο πρώην ντράμερ των AC/DC σχεδιάζει τις επόμενες – σόλο - κινήσεις του, που αρχικά θα επικεντρωθούν στην προώθηση του προσωπικού του δίσκου, "Head Job", που βγήκε το 2014 και επανακυκλοφόρησε τώρα από την Wave 365 Media. Με την νέα δισκογραφική υπεγράφη συμφωνία τον Αύγουστο.

Ο Rudd αποκάλυψε λίγους μήνες πριν, ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση, αλλά πλέον δηλώνει απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στα ντραμς!

Θα περιοδεύσει στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο, ενώ επίσης παραδίδει ένα masterclass στο Liverpool Institute Of Performing Arts του Paul McCartney.

«Το ομώνυμο μαζί με το "Repo Man" φέρνουν έντονα στην πρώην (;) μπάντα του, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα πέραν των αναφορών στους AC/DC. Είναι το funk στοιχείο στο "No Right", το πιασάρικο "The Other Side", η «ξερή» και «χύμα» παραγωγή που φέρνει σε άλλες εποχές, η ζεστή, αλλά όχι αψεγάδιαστη φωνή του Badger». Διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική του Κώστα Πολύζου στο "Head Job" και δείτε εδώ ένα απόσπασμα από ζωντανή ηχογράφηση.

  • SHARE
  • TWEET