«Χάος» σε συναυλία των Five Finger Death Punch

Συγνώμη, εξηγήσεις και απόσπασμα νέου τραγουδιού

04/05/2015 @ 12:35
Επεισοδιακή ήταν η συναυλία που έδωσαν οι Five Finger Death Punch την Παρασκευή το βράδυ στα πλαίσια του Beale Street Music Festival στο Memphis του Tennessee.

Πρωταγωνιστής των όσων συνέβησαν ήταν ο τραγουδιστής Ivan Moody, η συμπεριφορά του οποίου συνετέλεσε στο πρόωρο φινάλε της βραδιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας The New Fury, o Moody παρουσίασε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και προκάλεσε τον drummer Jeremy Spencer αναφερόμενος στην αυτοβιογραφία του. Κατόπιν η μπάντα αποχώρησε από την σκηνή, εκτός από τον Moody που παρέμεινε και προσπάθησε να ξεκινήσει ένα κομμάτι στα τύμπανα.

Οι υπόλοιποι επέστρεψαν τελικά για ένα τραγούδι, ο frontman εξακολουθούσε να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά και τα «πήγαινε-έλα» συνεχίστηκαν για λίγο ακόμη, πριν η πεντάδα εγκαταλείψει οριστικά την σκηνή.

Με μήνυμά του που αναρτήθηκε στην σελίδα της μπάντας στο Facebook, o Moody ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, τονίζοντας ότι η όλη αναστάτωση οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα που ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστούν.

Ο Spencer, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, έσπευσε να δηλώσει ότι η μπάντα δεν διαλύεται και επανέλαβε εν συντομία όσα ανέφερε προηγουμένως ο Moody.

Μέσα σε όλα αυτά, οι Five Finger Death Punch έδωσαν στην δημοσιότητα απόσπασμα του νέου τραγουδιού "Ain't My Last Dance", που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο "Got Your Six" (αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά).
  • SHARE
  • TWEET