Χαμένα 250 riff των Metallica

Μαζί με το κινητό του Kirk Hammett

20/04/2015 @ 11:40
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Jamey Jasta των Hatebreed, ο Kirk Hammett αποκάλυψε πως μαζί με το iPhone του έχει χάσει και 250 riff που είχε γράψει για τους Metallica.

«Βάζω τα riff στο iPhone, πριν από έξι μήνες όμως συνέβη κάτι πολύ ατυχές» αναφέρει ο Hammet και εξηγεί: «Έχασα το iPhone μαζί με 250 μουσικές ιδέες. Συγκλονίστηκα. Δεν είχα κάνει back-up. Όταν συνέβη, είχα κολλήσει για δυο-τρεις ημέρες. Περπατούσα στο σπίτι, η γυναίκα μου με βλέπει και μου λέει ‘τί συνέβη, πέθανε κανένας;’ Της εξήγησα και κατάλαβε.»

Ο κιθαρίστας των Metallica πιστεύει ακόμη πως το κινητό του μπορεί να βρεθεί και προσθέτει: «Μπορώ να θυμηθώ περίπου οκτώ. Συμβιβάστηκα με την σκέψη ότι ίσως έτσι ήταν γραφτό και προχώρησα». Έχοντας πάρει το μάθημά του, πλέον πάντοτε κρατάει back-up με τα αρχεία του.

Ο Hammett είπε ακόμη πως η μπάντα δουλεύει επάνω στο πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ με την βοήθεια του παραγωγού Greg Fidelman και ότι το καινούργιο υλικό θυμίζει τόσο το "Death Magnetic", όσο και το "...And Justice for All".
  • SHARE
  • TWEET