Ο Win Butler των Arcade Fire φιμώνεται σε αγώνα του NBA

Η ομιλία του κόβεται στον αέρα από δημοσιογράφο του ESPN όταν ξεκίνησε να γίνεται πολιτική

13/02/2016 @ 19:58
Ο Win Butler των Arcade Fire, κέρδισε τον τίτλο του MVP στον χθεσινοβραδινό all-star αγώνα διασημοτήτων του NBA.
 
Η ομάδα του Καναδά, με προπονητή τον Drake, αντιμετώπισε την ομάδα των ΗΠΑ, η οποία είχε προπονητή τον Kevin Hart. Νικητές αναδείχθηκαν οι Καναδοί και ο Butler, παίζοντας με την νικήτρια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σκόραρε 15 πόντους και κέρδισε 14 ρημπάουντ.
 
O Butler έβγαλε λόγο στο τέλος του παιχνιδιού, καθώς του απονεμήθηκε ο τίτλος του MVP, αλλά, όπως μεταδίδει το Pitchfork, τον έκοψαν όταν προσπάθησε να ξεκινήσει να μιλάει για πολιτική.
 
«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ζω στην υπέροχη πόλη του Montreal εδώ και 15 χρόνια. Αντιπροσώπευσα το Montreal. Αν θέλετε να επισπεύσετε την Καναδική μου υπηκοότητα, αυτό θα με βοηθήσει με την μόνιμη κατοικία μου», είπε.
 
«Απλά θέλω να πω ότι αποσύρομαι από διασημότητα, και έτσι, δεν θα είμαι παρών για το παιχνίδι διασημοτήτων του χρόνου. Αποσύρομαι και έτσι παίρνω αυτό σπίτι για τον Καναδά. Σεβασμός στον Drake, σεβασμός στην ομάδα του Καναδά.»
 
Συνέχισε λέγοντας: «Απλά θέλω να πω ότι είναι χρονιά εκλογών φέτος στην Αμερική και ότι η Αμερική έχει πολλά να μάθει από τον Καναδά -για την υγεία, για την φροντίδα των ανθρώπων.»
 
Στο σημείο αυτό, μία παρουσιάστρια του ESPN τον διέκοψε, λέγοντας: «Εδώ μιλάμε για πράγματα διασημοτήτων, όχι για πολιτική.»
 
 
  • SHARE
  • TWEET