Will Ferrell και Chad Smith: «Θα τα ξαναδείτε διπλά!»

Έρχεται άλλη μία επική μονομαχία των δύο διάσημων «κλώνων»;

08/03/2016 @ 11:04

Στα βιογραφικά τους δεν υπάρχουν και πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ του Will Ferrell και του ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, εκτός του προφανούς ότι είναι και οι δύο διάσημοι. Ο πρώτος, κωμικός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, ο δεύτερος, ένας rockstar ντράμερ από την Μινεσότα. 

Αν όμως τους βάλεις δίπλα-δίπλα, δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα ποιος είναι ποιος! Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο, τους το λένε οι θαυμαστές τους χρόνια. Αυτή ήταν και η παράξενη αφορμή οι δύο άντρες να αναπτύξουν μια μακροχρόνια φιλία.

Πέρυσι, απολαύσαμε μια επική μεταξύ τους μονομαχία στα ντραμς του "The Tonight Show", η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 500.000 δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τώρα, οι δύο φίλοι αποφάσισαν να το επαναλάβουν, σε ένα Red Hot Benefit Comedy + Music Show, με οικοδεσπότες τους ίδιους, στο Λος Άντζελες στις 29 Απριλίου. Τί πρόκειται να συμβεί εκεί; Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για όσο κρατήσει το event, θα τα βλέπουμε διπλά!

Μέχρι τον Απρίλη, λοιπόν, μπορείτε να ξαναδείτε την κοινή τους εμφάνιση στο περσινό "The Tonight Show" εδώ, να θυμηθείτε τον νικητή της πρώτης μονομαχίας τους και να απολαύσετε στο τέλος μια εμφάνιση-έκπληξη από τους Peppers.

  • SHARE
  • TWEET